Chronische pijnrevalidatie

Als pijnklachten niet overgaan

Bij chronische pijnklachten is fysiotherapie meestal niet afdoende. Naast de fysieke klachten kunnen dan ook mentale problemen of maatschappelijke beperkingen optreden. Wanneer je dat merkt, kun je terecht bij ons multidisciplinaire team voor pijnrevalidatie. Hiervoor werken wij samen met OCA. Het team bestaat uit een fysiotherapeut, een revalidatiearts, een revalidatie- coördinator, een psycholoog en een ergotherapeut. Vanuit hun eigen expertise helpen zij je om meer grip te krijgen op de pijnklachten en op jouw leven.

Chronische pijnrevalidatie | Global Fysio | Fysiotherapie Alphen aan den Rijn

Wanneer kom je in aanmerking?

  • Je hebt langer dan drie maanden pijnklachten aan houding of bewegingsapparaat (bijvoorbeeld lage rugklachten, whiplash klachten, fibromyalgie of burn-out klachten).
  • Eerstelijns zorg (bijvoorbeeld fysiotherapie, manuele therapie of mensendieck) heeft onvoldoende effect gehad.
  • Je hebt hierover al gesprekken gevoerd met de praktijk ondersteuner van de huisarts, de geestelijke gezondheidszorg of een psycholoog.

Graag verwijzen wij u voor meer informatie naar www.oca.nl

Verwijzing

Voor een pijnrevalidatietraject heb je een verwijzing van je huisarts of medisch specialist nodig. Maak jouw wens met hen bespreekbaar en neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op