Vacature startende fysiotherapeut

 In Uncategorized

Starten met groei mogelijkheden?

Gezocht: Startende fysiotherapeut voor onze eerstelijns cliënten met de mogelijkheid om in de toekomst toe te groeien naar trajecten in de tweedelijns en voor werkhervatting en re-integratie.

Global Fysio is een eerstelijnspraktijk welke samenwerkt met het revalidatiecentrum OCA Alphen aan den Rijn.  OCA alphen aan den Rijn is een kleinschalige instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie.

Binnen de eerstelijnszorg behandel je cliënten met de meest uiteenlopende klachten, acuut en chronisch. Hierbij staat het bio-psycho-sociale model centraal. Bij acute klachten of na operatie volgen we het KNGF protocol, waarbij ruimte blijft voor eigen inbreng. Zijn de klachten meer chronisch dan ga jij samen met je cliënt op zoek naar de reden waarom het zelf herstellend vermogen van het lichaam stagneert en pakt dit structureel aan.

Wij zoeken een enthousiaste fysiotherapeut die houdt van afwisseling.

Functie-eisen

– Afgeronde opleiding Fysiotherapie
– Startende fysiotherapeut
– Affiniteit met fitness
– Affiniteit met chronische pijn en oncologie
– BIG en CKR geregistreerd
– AGB code is aangevraagd
– Stage in de revalidatiezorg is een pre
– Enthousiasme voor het werken in een teamverband

Wat je mag verwachten

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie in een kleinschalig team, waarin je de kans krijgt cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. Global Fysio investeert in kennisvergroting.  Je start met 15-20 uur, dagen in overleg. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.

We zien je motivatie en CV graag tegemoet.

Fenny Geritz, fysiotherapeut en revalidatie coordinator

Global Fysio
Sportlaan 2B
2406 LD  Alphen aan den Rijn

t 0172-433333 / 06-30986195
e fenny.geritz@oca-alphen.nl
w www.oca.nl/alphenaandenrijn en www.globalfysio.nl

 

Recent Posts

Leave a Comment